Muziekavonden 2012

Ook dit jaar vonden weer de muziekavonden van het Antoniuscollege plaats. 75 optredens verspreid over 3 avonden. De beste 25 acts mochten door naar de finaleavond waar 3 finalisten gekozen werden in diverse categorieën. Zang, Divers en Debutant.

Jonge Goudse was erbij en maakte hiervan een compilatie. Naast de compilatie kan je ook kijken naar alle volledige finale optredens op de uitzendingspagina.

 

Deel met anderen!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • Google Reader
  • LinkedIn


Category: Uitzending, Video

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Mededeling:


Laatste Aflevering