Muziekavonden 2012

Ook dit jaar vonden weer de muziekavonden van het Antoniuscollege plaats. 75 optredens verspreid over 3 avonden. De beste 25 acts mochten door naar de finaleavond waar 3 finalisten gekozen werden in diverse categorie├źn. Zang, Divers en Debutant.

Jonge Goudse was erbij en maakte hiervan een compilatie. Naast de compilatie kan je ook kijken naar alle volledige finale optredens op de uitzendingspagina.

 


Category: Uitzending, Video

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Mededeling:


Laatste Aflevering